Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-07@19:11:20 GMT

تصاویر| جشن رنگ و نور در هند در میانه شیوع کرونا

تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۰۵۴۹۳

تصاویر| جشن رنگ و نور در هند در میانه شیوع کرونا

آفتاب‌‌نیوز :

میلیون‌ها هندو در سراسر جهان "دیوالی" را جشن می‌گیرند جشنی که نماد آغازی تازه است.

به گزارش آفتاب‌نیوز؛ علیرغم آنکه هندوستان مرکز این جشنواره است هندو‌ها در سراسر آسیا و جهان گردهم می‌آیند تا این مناسبت را جشن بگیرند. سیک‌ها و بودایی‌ها نیز مراسم تقریبا مشابهی را برگزار می‌کنند.

بازگشت جشن‌ها

در سال ۲۰۲۰ میلادی، جشن‌های دیوالی به دلیل افزایش نرخ آلودگی به ویروس کرونا به طور قابل توجهی کاهش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نظر می‌رسد جشن‌ها امسال بازگشته‌اند، اما دولت هند از مردم آن کشور خواسته از تجمعات بزرگ خودداری کنند. بازار‌هایی که مردم می‌توانند پیش از برگزاری مراسم از آن گل، فانوس و شمع خریداری کنند شلوغ می‌شوند.

نگرانی‌های ناشی از دود ایجاد شده بر اثر آتش بازی

در دهلی نو سطوح بالای آلودگی هوای ناشی از آتش‌بازی که به طور سنتی بخشی از جشن‌های دیوالی است منجر به نگرانی در مورد کیفیت هوا شده است. دولت هند به ساکنان دهلی نو توصیه کرده در محیط بیرون از خانه از ماسک استفاده کنند. پلیس هند ده نفر را به دلیل فروش غیرقانونی ترقه در دهلی نوب بازداشت کرده است.

قومیت تامیل در سری‌لانکا از دیوالی استقبال می‌کنند. عنصر متحدکننده پیروزی خیر بر شر ریشه اصلی دیوالی است. در سری لانکا قومیت تامیل با روشن کردن چراغ‌های نفتی کوچک ساخته شده از خاک رس، این جشن را گرامی می‌دارد.

نوع برگزاری جشن

شرکت‌کنندگان در جشنواره دیوالی اغلب از معابد بازدید می‌کنند و خانه‌های‌شان را با چراغ و شمع تزئین می‌کنند. حتی در محلات فقیرنشین بمبئی نیز این سنت جریان دارد. باور برگزارکنندگان جشن آن است که در طول دیوالی، لاکشمی الهه ثروت از خانه آنان که تزئین شده، بازدید می‌کند. بسیاری همراه با خانواده و دوستان‌شان دیوالی را جشن می‌گیرند.

در جریان دیوالی طرح‌های رنگارنگ بیرون دفاتر کا و خانه‌های کشیده می‌شوند که به آن "رنگولی" گفته می‌شود.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: هند جشن دیوالی جشن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۰۵۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد رئیسی، رئیس اداره كنترل مالاریا وزارت بهداشت در یک  گفتگوی رادیویی درباره خبر افزایش آمار مالاریا اظهار كرد: افزایش موارد قابل توجهی طی دو سال اخیر داشتیم كه به ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بازمی‌گردد و نسبت به سال‌های قبل به‌شدت دچار افزایش موارد شدیم. این مسئله متأثر از وضعیت نابسامان مرز‌های شرقی است و اگر فكر اساسی و كمك به دانشگاه‌های علوم پزشكی نكنیم ممكن است ما هم به مشكل كشورهای همسایه شرقی دچار شویم.

رئیس اداره كنترل مالاریا وزارت بهداشت در این خصوص افزود: در بدترین شرایط طی ۱۰ سال اخیر حدود ۱۰ هزار و ۳۰۰ مورد داشتیم كه قابل قیاس با شرایط آن سوی مرز نیست.

رئیسی ادامه داد: در این باره می‌بایست فكری اندیشیده شود چون كشوری هستیم كه راه توسعه را به‌شدت می‌پیماییم و وضعیت ما باید نسبت به بلوچستان پاكستان متفاوت باشد.

او لزوم اختصاص منابع و بودجه به سیستان و بلوچستان و سه دانشگاه علوم پزشكی این منطقه را متذكر شد و افزود: اگر این كار صورت گیرد در برابر وبا، سل، مالاریا و بیماری تب كنگو مقاومت صورت می‌گیرد.

رئیسی از ۱۰ هزار كیس مبتلا خبر داد و تصریح كرد: كووید هم بحثی مهم بوده است چون مشكل ما نبوده است و به دنیا بازمی‌گردد ولی همه توجه بخش سلامت را به خود اختصاص داده است كه در برابر كاهش منابع به نظر می‌رسد ما نیز کم‌توجهی كردیم.

وی اضافه كرد: در سه الی چهار سال موارد مالاریا به صفر رسیده بود ولی منابع كافی و لازم را اختصاص ندادیم و پیش‌بینی نكردیم كه ممكن است شرایط پاكستان بدتر شود.

رئیسی همچنین به مشكلات تردد و حركت آزادانه انتقاد كرد و گفت: حمل سوخت در شهرستان‌های مرزی سیستان و بلوچستان افزایش‌یافته و فشار بسیاری به برنامه‌های سلامت‌محور ما وارد می‌كند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هشدار احتمال شیوع مالاریا در سیستان و بلوچستان
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • آنروا درباره وقوع اپیدمی در غزه با آغاز فصل گرما هشدار داد
  • شهری شلوغ با بیشترین نرخ رشد جمعیت در جهان
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • دیدار میانه جدولی‌ها برنده نداشت + خلاصه بازی
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • مذاکره جمهوری آذربایجان و اروپا برای توسعه کریدور میانه