Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالیکه هندی‌ها خود را برای جشن "دیوالی" بزرگترین جشن ملی کشورشان آماده می‌کنند، برندهای تجاری برتر این کشور به خاطر پخش آگهی‌های تبلیغاتی تحت فشار گروه های راست افراطی هندو قرار گرفته‌اند.

خبرگزاری فرانسه در گزارشی به انتقادهای تند راست‌ افراطی و گروه‌های تندرو هندو در هند پرداخته و از انتقادهای تند آنها نسبت به آگهی‌های تجاری میگوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش عصر ایران، گروه‌های تندروی برندهای برتر تجاری هند را به آسیب رسانی به احساسات هندوها متهم کرده‌اند.

منتقدان می‌گویند پس به قدرت رسیدن "نارندرا مودی" نخست وزیر ملی‌گرا و هندو، فضای ترس و عدم تحمل مذاهب در هند افزایش یافته است.

آنها بر این باورند که افزایش سخنان تند و گزنده در فضاهای مجازی و حملات فیزیکی به اقلیت‌های دینی و قومی در هند پس از سال 2014 بیشتر از همیشه بوده است.

در روزهای گذشته، خرده فروشی لباس و مبلمان "فاب ایندیا" و شرکت آرایشی بهداشتی "دابور" در آستانه جشن بزرگ دیوالی و برای بازاریابی بهترِ محصولاتِ خود آگهی هایی را منتشر کردند.

شرکت "فاب ایندیا" به دلیل استفاده از اصطلاح اردو "جشن ریواز" (جشن سنت‌ها) برای آخرین مجموعه لباس های خود، مورد انتقاد و سوء استفاده در رسانه‌های اجتماعی و فضای آنلاین قرار گرفت.

ویترین برند خرده فروشی معروف "فاب ایندیا" در هند/ عکس: خبرگزاری فرانسه

 

اردو یکی از 22 زبان رسمی هند با نوشتار فارسی- عربی است که به عنوان "زبان مسلمانان" در این کشور شناخته می شود.

اردو در هند ریشه دارد و حدود 200 میلیون نفر از جمعیت مسلمان هند با این زبان صحبت می‌کنند اما زبان اصلی پاکستان به عنوان یکی از سرسخت‌ترین رقبای هند نیز محسوب می‌شود.

بسیاری از هندوها بر این باورند که نباید از کلمات اردو برای آئین و جشن‌های خود استفاده کنند.

گروهی از منتقدان به آگهی "فاب ایندیا" نیز به نبود "بیندی" بر روی صورت مدل‌های زن آگهی اعتراض کردند.

"بیندی" یا "خال هندو" آرایش یا زیوری است که زنان هندو بین دو ابرو روی پیشانی قرار می دهند.

کمی پس از انتشار این آگهی هشتگ "نه به بیزینس بدون بیندی" در توییتر هند ترند شد.

"تجاسوی سوریا" نماینده حزب حاکم "بهاراتیا جاناتا"، در حساب کاربری توییتر خود نوشت: "فاب ایندیا باید با هزینه‌های اقتصادی چنین اتفاقات عمدی و ناخوشایندی مواجه شود".

"نارندرا مودی" نخست وزیر هند  رهبری حزب حاکم "بهاراتیا جاناتا" را بر عهده دارد.

شرکت فاب‌ایندیا اصرار دارد که آگهی تبلیغاتی‌اش مخصوص جشن دیوالی نیست و این شرکت "همواره برای جشن‌های سنتی بی شمار هند فعال بوده است".

جشن دیوالی در اواخر هفته جاری در هند برگزارمی شود به جشن نور معروف است.

 در این جشن تمام خانه‌ها، از فقیرانه‌ترین کلبه‌ها تا اشرافی‌ترین کاخ‌ها، با نور نارنجی رنگ فانوس‌هایی به نام "دیا" برای تبریک و سلام به الهه "لاکشمی" (الهه توانگری و کامیابی) روشن می‌شوند.

 آگهی تبلیغاتی شرکت ارایشی بهداشتی "دابور" نیز انتقادات زیادی را برانگیخت. در این آگهی دو زن برای یکدیگر آئین "کراوا چائوت" را اجرا می‌کنند. این آئین یک روزه بین زنان متاهل هندو مرسوم است و طی آن زنان برای سلامت و طول عمر همسرانشان دعا می‌کنند اما حضور دو زن در این آگهی که برای هم دعا می‌خوانند، جنجالی شده است.

دابور به دنبال فشار شدید و حملات گسترده آنلاین تبلیغ خود را حذف کرد.

تصویری از آگهی شرکت خرده فروشی "فاب ایندیا" در آستانه جشن بزرگ "دیوالی"/ گروهی از منتقدان به آگهی "فاب ایندیا" نیز به نبود "بیندی" بر روی صورت مدل‌های زن آگهی اعتراض کردند

"میلینید ریسبود" که پست‌های توییتری او برتریگرایی "هندوئیسم" را نشان می‌دهد، در حساب کاربری خود در باره حذف آگهی نوشت: "این قدرت هندوهای متحد است. آفرین به هندوها".

زشت و ناپسند

"سابیاساچی موکرجی" طراح لباس و زیورآلات هندی که آثارش در بین سلبریتی‌هایی مانند "پیانکا چوپرا" محبوب است، نفر بعدی است که مود انتقاد تندروها قرار گرفت.

کمپین تبلیغاتی "موکرجی" تصاویر نزدیک و اغواکننده ای از زنان و مردان را با گرنبند سنتی "مانگالسوترا" به نمایش درآورد.

گرنبند سنتی " مانگالسوترا" نماد زنان متاهل در فرهنگ هندو است.

"ناروتام میشرا" وزیر داخله ایالت "مادیا پرادش" در مرکز هند این تبلیغ را "ناشایست و زشت" خواند و تهدید کرد که "موکرجی" طراح آن را دستگیر خواهد کرد.

در اواخر روز یکشنبه گذشته تیم "سابیاساچی" این تبلیغ را حذف کرد و افزود: "از اینکه گروهی از جامعه را آزرده، عمیقا متاسف است".

این گروه اضافه کرد: کمپین "مانگالسوترا" را با هدف گفت و گو در باره فراگیری و توانندسازی و برای ورود میراث و فرهنگ به بحث های پویا راه ندازی کرده است".

در سال گذشته نیز آگهی بازرگانی جدید یک شرکت طلا و جواهر در هند به معضل جدیدی در این کشور تبدیل شد و فاصله عمیق گروه‌های مختلف مردم و ادیان در این کشور را مشخص کرد.

در این آگهی تبلیغاتی که واکنش‌های زیادی را هم در رسانه‌های اجتماعی برانگیخت یک برند جواهرفروشی معروف به نام "Tanishq" ازدواج یک زوج از دو دین مختلف را به نمایش درآورد.

این آگهی یک زن باردار هندو در مراسم "بی‌بی‌ شوئر" ی را نشان می‌دهد که از سوی خانواده مسلمان همسرش برگزار شده بود.

"بی‌بی‌ شوئر" مراسمی است که برای یک مادر باردار گرفته می‌شود و دوستان و اقوام برای مادر و نوزاد متولد نشده، هدیه می‌آورند. آگهی شرکت طلافروشی Tanishq به عنوان یکی از بزرگترین شرکت‌های هند با نوشته‌ای خواستار "وحدت" بیشتر بین مردم هند شد.

ویترین یکی از برندهای تجاری لباس در هند/ خبرگزاری فرانسه

اما در آن زمان نیز گروه‌های تندرو به آگهی تاختند و ازدواج مسلمان و هندو به باد انتقاد گرفتند.

گروه‌های رادیکال هندو در آن زمان اعلام کردند که این آگهی "جهاد عشق" را تبلیغ می‌کند. این لفظ اصطلاحی "اسلام‌هراسانه" و به معنای شکار زنان هندو از سوی مردان مسلمان برای ازدواج با آنها و تغییر دین زنان به اسلام است.

فعالان حقوقی در هند می‌گویند که از زمان به قدرت رسیدن "نارندرا مودی"، گروه‌های اقلیت به شدت به حاشیه رانده شده‌اند.

دولت این ادعا را انکار می‌کند.

در این مدت، به جز حملات مختلف در فضای مجازی، مجموعه‌ای از حملات فیزیکی به مسلمانان، هندوهای طبقه پائین یا حمله وتخریب کلیساها رخ داده است.

در هفته گذشته سه نمایش "منور فروغی" یک کمدین هندی پس از تهدید گروه‌های راست افراطی هندو لغو شد. آنها تهدید کرده بودند که سالن نمایش را آتش می‌زنند.

این کمدین در دی ماه گذشته به اتهام توهین به خدایان و الهه‌های آئین هندو دستگیر شد.

این کمدین اعلام کرده که روزانه 50 تهدید از سوی گروه هی تندرو دریافت می‌کند.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۷۰۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ده فراخوان جذب سرمایه‌گذاری در جشنواره شیخ بهایی اعلام می‌شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، قاسم مصلحی در نشست خبری هجدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی گفت: این جشنواره از قدیمی ترین جشنواره های فناوری در کشور است و نقش مهمی در توسعه واژگان و ادبیات دانش بنیان و فن آفرینی در فرهنگ عمومی و دانشگاهی داشته است.

وی هدف اصلی این جشنواره را معرفی شرکت های دانش بنیان موفق به سرمایه گذران دانست که  در راستای اثر گذاری بیشتر اقتصاد دانش بنیان در اقتصاد کشور دنیال می شود. 

بخش تامین مالی

معمولا مردم و شرکت های بزرگ از سرمایه گزاری در شرکت های دانش بنیان که فعالیت آنها مورد داوری و ارزیابی قرار گرفته استقبال می کنند و در کمترین زمان سرمایه شرکت ها با مشارکت مردم تامین می شود و نیاز به گرفتن تسهیلات پیدا نمی کنند و در این دوره جشنواره ده طرح مهم اعلام فراخوان می شود.

وی افزود: در سال گذشته صندوق پژوهش شرکت فولاد مبارکه 1000 میلیارد تومان در تامین مالی شرکت های دانش بنیان سرمایه گذاری کرد و امسال 2000 میلیارد تومان برای این بخش در نظر گرفته است.

معرفی بخش های هجدهمین جشنواره

بخش طراحان کسب و کار

رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: بخش صاحبان کسب و کار یکی از بخش های این جشنواره است و شرکت هایی می توانند در آن شرکت کنند که اختراع و محصول خودرا تا سطح سه آمادگی تجاری سازی پیش برده و نمونه اولیه محصول را تولید کرده باشند. 9 طرح به مرحله نهایی این بخش راه یافته اند و سه طرح به عنوان برگزیده معرفی می شود.

مصلحی اضافه کرد: شرط ورود به نظام داوری در بخش طراحان کسب و کار شامل شاخص‌هایی چون فنی، قابلیت تجاری‌سازی، و آمادگی برای جذب حمایت از سرمایه‌گذار است.

بخش فن آفرینی و تجاری سازی فناوری

رئیس جشنواره شیخ بهایی گفت: هدف این بخش توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و صنعت ساز است؛ از این رو شرکت‌هایی می‌توانند در این بخش شرکت کنند که حائز  شرط نوآوری و فناوری در تولید محصول، تولید محصول و تجاری‌سازی بوده و حداقل ۵۱ درصد سهام شرکت‌ها متعلق به بخش خصوصی باشد.

وی ادامه داد: به منظور برقراری عدالت بین شرکت کنندگان، داوری‌ها در دو بخش شرکت‌های نوپا و رشد یافته به صورت مجزا انجام می‌شود. شرکت‌های نوپا شرکت‌هایی هستند که مدت عرضه محصولات به بازار ۳ سال کمتر است و شرکت‌های رشد یافته شرکت‌هایی هستند که بیش از ۳ سال محصول عرضه شده به بازار دارند. در مجموع 16 طرح به مرحله نهایی این بخش راه یافته اند.

 

مصلحی افزود: همچنین به منظور گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم دکتر محمود شیخ زین‌الدین، معاون فقید نوآوری و تجاری‌سازی معاونت علمی ریاست‌جمهوری جایزه فناوری صنعت‌ساز به برترین طرح‌های فناورانه‌ای که به مرحله تولید انبوه رسیده و بر اساس آن خط تولید یا کارخانه ایجاد شده است، اعطا می‌شود.

بخش های جانبی جشنواره

نشست های تخصصی و کارگاه آموزشی 

رئیس جشنواره هجدهم ، نشست‌های تخصصی را از دیگر برنامه‌های جنبی این رویداد عنوان کرد و گفت: در این بخش متخصصان و صاحبنظران به بحث و  تبادل  نظر می پردازند و کارگاههای آموزشی برای مدیران شرکت های دانش بنیان ، مدیران و کارشناسان پارک های علم و فناوری و سایر علاقمندان برگزار می شود.

وی افزود: نمایشگاه یکی دیگر از بخش‌های این رویداد است و در آن فناوری‌های نوظهور و آینده‌نگر، فناوری‌های صنعت ساز، رفع نیاز صنعت در دوران تحریم، صنایع نفت و گاز و پتروشیمی، محیط زیست، آلودگی هوا، آب و انرژی و نیازهای صنعت دارویی و مهندسی پزشکی ارائه می‌شود.

بخش فرصتهای سرمایه گذاری هجدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی

رئیس جشنواره شیخ بهایی  در توضیح این بخش گفت: این بخش به عنوان یک برنامه پویا و دائمی مذاکرات بین دو بازیگر مهم این عرصه یعنی سرمایه گذاران فعال و طراحان کسب و کار و فن آفرینان علاقه مند به جذب سرمایه و توسعه بازار را تا حصول نتیجه دنبال خواهد نمود و نتایج مذاکرات در زمان برگزاری جشنواره هجدهم اعلام خواهد شد.

 در این رویکرد ضمن ایجاد شرایط لازم برای ارائه حرفه ای و استاندارد طرح های منتخب به سرمایه گذاران و حامیان عرصه فن آفرینی فرآیند سرمایه گذاری با برگزاری مذاکرات دوجانبه (B2B) طراح و سرمایه گذار تسهیل خواهد شد.

از ویژگیهای بارز این بخش میتوان به موارد ذیل اشاره کرد

-۱ آموزش و مشاوره لازم جهت ساماندهی هرچه بهتر و مناسبتر مذاکرات سرمایه گذاری

۲ کارشناسی طرحهای قابل سرمایه گذاری

-۳- حضور سرمایه گذاران و بازرگانان مختلف داخلی و خارجی

۴- ارائه کارگاه ها و نشستهای تخصصی انتقال تجربه توسط فناوران و شرکتهای موفق داخل و خارج از کشور

۵- حضور مدیران و کارشناسان کلیدی سازمانها و مراکز مهم کشور

در این بخش با برگزاری برنامه های متنوع فناوران شناسایی شده حاضر در جشنواره در زمینه های تخصصی جهت سرمایه گذاری مستقیم از طریق تبادل سهام و سرمایه و دیگر روشها به سرمایه گذاران کارآفرین فعال کشور یا سکوهای تأمین مالی جمعی معرفی خواهند شد. بدین منظور فرصتهای سرمایه گذاری ابتدا با کمک سازمانهای تخصصی همکار جشنواره ارزیابی و سپس به جامعه سرمایه گذاران معرفی می.شوند فرصتهای سرمایه گذاری میتوانند شامل یک یا برخی  از حالتهای ایده ای نو برای ایجاد یک بنگاه اقتصادی دانش بنیان ،جدید طرح توسعه ای شرکتهای موجود و ارتقاء سطح فعالیتهای دانش بنیان این شرکتها فرصتهای تجاری و بازرگانی در حوزه تجارت محصولات دانش بنیان و سایر باشند.

بخش غیر مسابقه ای فرصتهای سرمایه گذاری شامل برنامه های مدون منسجم و پویایی به شرح زیر خواهد بود:

 ۱ - شناسایی و جذب سرمایه گذاران و سرمایه پذیران واقعی

۲- توانمند سازی سرمایه پذیران

انجام مذاکرات دوجانبه سرمایه گذار-سرمایه پذیر در رویداد پل» سرمایه گذاری جشنواره

-۴- شناسایی و معرفی جهت تأمین مالی جمعی طرح های فناورانه

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ده فراخوان جذب سرمایه‌گذاری در جشنواره شیخ بهایی اعلام می‌شود
  • پاکشوما ۴۹ ساله شد
  • آگهی مزایده عمومی فروش ضایعات
  • محصولات تجاری گروه ‌بهمن در نمایشگاه صنعت‌ پخش ایران معرفی می‌شود 
  • ورود نوشابه گازدار لیموناد سن ایچ، به بازار نوشیدنی‌ها
  • «دیوان تئاترال» روی صحنه می‌رود
  • بهترین برند ترکیه برای خرید در سال ۲۰۲۴
  • برتری خودروهای تجاری بهمن نسبت به سایر محصولات تجاری مشابه
  • آگهی‌های هرزنگاری دیپ فیک در گوگل ممنوع می‌شوند
  • شرکت در انتخابات یک حق و تکلیف ملی است